Hürrem, 'Tükenmedim daha güçlü geliyorum'

Hürrem, 'Tükenmedim daha güçlü geliyorum'

MAGAZİN Haberleri

'Tükenmişlik sendromu' sebebiyle Almanya'da tedavi gören ve MuhteşemYüzyıl dizisinin çekimlerine katılmayan Meryem Uzerli, ilk defa konuştu.

'Tükenmişlik sendromu' sebebiyle Almanya'da tedavi gören ve MuhteşemYüzyıl dizisinin çekimlerine katılmayan Meryem Uzerli, ilk defa konuştu. Twitter'dan hayranlarına seslenen dizinin Hürrem Sultan'ı Uzerli, "Bugün ilk defa biraz daha iyiyim. Can yanımda (iş adamı Can Ateş) ve o bana iyi geliyor. Bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Almanya'nın en iyi psikiyatristleri tedavimle uğraşıyor. Umudum var. En kısa zamanda güçlenerek ayağa kalkarım inşallah. Dinlenmem lazım. Bu dönemde çok internetle ilgilenmemem gerek. Sizden sabır ve anlayış diliyorum" ifadelerini kullandı. Meryem Uzerli diziye dönüp dönmeyeceği hakkında ise hiçbir bilgi vermedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...