'Vize işlemleri çok hızlı şekilde yapılacak'

Düzenleyen:
'Vize işlemleri çok hızlı şekilde yapılacak'

Ekonomi Haberleri

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türkiye-Suudi Arabistan İş Konseyi Ortak Toplantısı’nda Türk ve Suudi firmalar arasında 8 farklı mutabakat zaptı imzalandı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı toplantıda konuşan Suudi Arabistan Ticaret ve Yatırım Bakanı Macid bin Abdullah el-Kasbi, Türkiye ile yatırım ilişkilerinin artması için Suudi Arabistan’da bakanlıklar ve diğer kurumlardaki bütün imkanlarını seferber edeceklerini söyledi. El-Kasbi, Türk iş adamlarına verilen ticaret vizesine ilişkin “Türk iş adamlarının vize işlemleri çok hızlı şekilde yapılacak ve bu vizeler çok girişli olacak. Tabii ki bunların ücretsiz olması Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığının inisiyatifinde. Bu çalışmalar hızla yürütülecek ve Türk iş adamları yararlanacak” dedi. DEİK Türkiye-Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Yusuf Cevahir de iki ülkenin üçüncü ülkelerle ortak projeler gerçekleştirebileceğini ifade etti. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...