Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Zidane sahada

Düzenleyen:
Yeni Zidane sahada

SPOR Haberleri

İspanya Kral Kupası 4. turunda Real Madrid, ilk maçta 7-1 mağlup ettiği 3. Lig takımı Cultural Leonesa'yı 6-1 yenerek, son 16 turuna kaldı.

Başkent'teki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçta Real Madrid'in gollerini 1, 42 ve 87. dakikalarda Mariano Diaz Mejia,23. dakikada James Rodriguez, 63. dakikadaEnzo Fernandez,90. dakikada (kendi kalesine)Cesar Morgado Ortega attı. Konuk ekibin tek golünü ise 45. dakikadaYeray Gonzalez Luis'den geldi.

21 yaşındaki Enzo Zidane, Real Madrid kariyerine harika bir başlangıç yaptı. Real Madrid altyapısında yetişen Enzo, çıktığı ilk resmi maçta, ilk golünü atarak, ben de geliyorumun mesajını verdi. Babası tarafından İspanya kupası maçında oyunun ikinci yarısında sahaya sürülen genç futbolcu, Barnebau'ya gelen seyircilere de güzel bir merhaba demiş oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...