Nüfus Müdürlüğünde Suriyeli izdihamı

Düzenleyen:
Nüfus Müdürlüğünde Suriyeli izdihamı

YAŞAM Haberleri

Kilis’te Suriyeliler nakdi yardım almak için gereken ikametgah evrakı üzere Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne akın edince izdiham yaşandı.

Kilis’te, yardım kuruluşlarından nakdi yardım almak için ikametgah evrakı almak isteyen Suriyeliler Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne akın edince izdiham yaşandı.

Yardım almak isteyen Suriyelilerin Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğünden ikametgah evrakı istemesi üzerine  izdiham yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden gelen polisler Suriyelileri sıraya koymakta zorluk çekerken, Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne işlem yaptırmak için gelen Kilisliler, yoğunluk nedeniyle işlemlerini yaptıramadı.

Nüfus Müdürlüğünde Suriyeli izdihamı

Kilisli vatandaşlar tepki göstererek, iki gündür işlemlerini yaptıramadıklarını, yetkililerin bu soruna el atması gerektiğini ifade ettiler. Suriyeliler ise soğukta saatlerdir beklediklerini, bir an önce ikametgah evrakının verilmesi gerektiğini ifade etti.

Nüfus Müdürlüğünde Suriyeli izdihamı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...