Moussa Sow: Bu tarz golleri seviyorum devamı gelecek inşallah

Düzenleyen:
Moussa Sow: Bu tarz golleri seviyorum devamı gelecek inşallah

SPOR Haberleri

Senegalli futbolcu Moussa Sow, kiralık olarak forma giydiği sarı lacivertli takımla tekrar şampiyonluk yaşamak istediğini vurguladı

Sow, kulüp dergisinin aralık ayı sayısında yer alan röportajında sezon başına oranla çok daha iyi durumda olduklarını belirterek; 

"El Ehli'de her şey çok iyi gitti. Goller attım, şampiyon olduk ama Fenerbahçe'yi ve buradaki atmosferi özlüyordum. Başarıların devamı ve şampiyonluk için dönmek istedim. Umarım bu sene şampiyon oluruz ve başkanımıza bu mutluluğu yaşatırız. Çünkü o gerçekten bu kulüp için çok çalışıyor, gecesini gündüzüne katıyor. Bu kulüp hep zirvede olsun istiyor. O yüzden başarıların en güzelini de hak ediyor" diye konuştu.
Moussa Sow, attığı röveşata golleri için ise "Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'de gol atıyorsanız zaten çok büyük bir mutluluk duyarsınız. Röveşatalar benim işim. Şaka bir yana bu tarz golleri seviyorum. Deniyorum ve gol olunca da mutlu oluyorum. Devamı da gelecek inşallah" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...