'Biber gazı yerine insanlar ikna edilmeli'

/ Kaynak: CHA
'Biber gazı yerine insanlar ikna edilmeli'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Bülent Arınç, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara ilişkin, "İnsanlara biber gazı sıkma yerine 'buraya gerçekte şu yapılıyor' denilerek ikna sürecine gidilmeli" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara ilişkin, "Mahkeme oradaki yapılaşmanın durdurulmasına yönelik karar verdi. Bu süreçte, 'AVM yapılmasın' diyen insanlara biber gazı sıkma yerine 'buraya gerçekte şu yapılıyor' denilerek ikna sürecine gidilmelidir." dedi.
BIRAKIN AVM'YE ORTAK OLMAYI, AY SONUNU ZOR GETİREN İNSANLARIZ
Seçim bölgesi Bursa'da partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Başbakan Yardımcısı Arınç, oğlunun parkta yapılacak AVM'ye ortak olacağı yönündeki iddialara da sert cevap verdi. Arınç, "Mahkeme kararının infazı sırasında en azından faaliyetler durdurularak ikna sürecine gidilmeli. Oğlumun ortak olduğu yönünde internette iftira atıldı. Bu büyük bir alçaklıktır. Bundan büyük iftira, ahlaksızlık düşünemiyorum. İnternet dünyasında yalan ve iftiralarla insanların samimi duygularını huzurunuzda kınıyorum. Benim bir tane oğlum var, bir firmada ücretli çalışıyor. Babası olarak benim, evladım olarak da onun maaşımızdan başka gelirimiz yok. Yaşantımız ortadadır. Helalimiz kazandığınız maaşla hayatımıza bırakın AVM'de ortaklık olmayı ay sonunu zor gettiren insanlarız." diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...