Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu, 72 gözaltı

/ Kaynak: CHA
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu, 72 gözaltı

YAŞAM Haberleri  / CHA

İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında 72 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında 72 kişi gözaltına alındı. Baskın yapılan evlerde gerçekleştirilen aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. nbsp;İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Esenyurt'ta bir şebekenin başta öğrenciler olmak üzere gençlere uyuşturucu sattığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Narkotik polisi teknik ve fiziki takibin ardından kimlik ve adres bilgilerini tespit ettiği uyuşturucu tacirlerine eş zamanlı baskın düzenledi. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonlarda polis helikopteri de görev yaptı. Baskınlarda uyuşturucu şebekesi üyesi 40 kişi gözaltına alındı. Adreslerde gerçekleştirilen aramalarda ise satışa hazır vaziyette 651 gram eroin, 8 adet ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi.
Narkotik polisinin baskın düzenlediği diğer adresler ise Küçükçekmece ve Pendik oldu. Torbacı tabir edilen sokak satıcılarına göz açtırmayan narkotik polisi son 2 hafta içinde 32 kişiyi gözaltına aldı. Baskınlarda 16 kilo 321 gram esrar, 547 adet ecstasy hap, 205 gram bozai, uyuşturucu ticaretinden elde edilen para ve ile ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Son operasyonda gözaltına alınan 32 kişi sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...