'Bu sefer olacak'

Düzenleyen:
'Bu sefer olacak'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’yi yenerek hem şanssızlığı kıracaklarını hem de namağlup unvanlarını koruyacaklarını söyleyen Beşiktaş’ın tecrübeli hocası, “Her şeyin bir ilki var” dedi.

Başakşehir ile birlikte ligin namağlup iki takımından biri olan Beşiktaş, Kadıköy’de oynayacağı Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Tam 28 yıldır çalıştırdığı takımlarla Kadıköy’deki lig maçlarında Fenerbahçe’yi yenemeyen Teknik Direktör Şenol Güneş’i hırs bastı. “Her şeyin bir ilki vardır, bu sefer olacak” diyen tecrübeli teknik adam, oyuncularına da kazanmak için yapmaları gerekenleri bir bir ezberletti. Fenerbahçe’nin son haftalardaki çıkışının gözlerini korkutmadığını söyleyen Güneş, “Şunu aklınızdan çıkarmayın; Beşiktaş hem ligde hem de Avrupa’da yenilgisiz bir-iki takımdan birisi. Şampiyonlar Ligi’nde bile bileğimizi büken olmadı. Ligde önde olan biziz. Strese girecek olan onlar. Bize yakışan bir şekilde oynarsak, yine bu unvanımızı koruruz” diye konuştu. 

Şampiyonluğun anahtarı

Oyuncularından kulaklarını tribünlere tıkamalarını ve maça konsantre olmalarını isteyen Güneş, “Kesinlikle tahriklere kapılmayın, hakemle uğraşmayın. Sakin kalan kazanır. Geriye düşsek bile paniğe kapılmak yok. Benfica maçını hatırlayın. O dönüşü gerçekleştiren, hırslı takımı sahada görmek istiyorum” diye konuştu. Rakibe orta sahada baskı uygulamaları gerektiğini anlatan Güneş, “Çok koşmalı, rakibe rahat alan bırakmamalıyız. İlk baskıyı kırarsak gerisi gelecektir. Gol atmaları geciktikçe de strese girecekler. Hızlı hücumlarla rakibin dengesini bozmamız lazım” diye konuştu. Derbide alacakları bir galibiyetin şampiyonluğun anahtarı olacağını da sözlerine ekleyen Güneş, “Kendi sahalarındaki bir yenilgi onları psikolojik açıdan da çökertecektir. Aradaki farkın açılmasıyla daha da strese girecekler ve bu yarışta bizi avantajlı hale getirecek” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...