Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

EKK ‘yatırım’ için bugün toplanıyor

Düzenleyen:
EKK ‘yatırım’ için bugün toplanıyor

Ekonomi Haberleri

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), bir yandan dövizi dizginlemeye diğer yandan yatırım, üretim ve istihdamı artırmaya yönelik çalışmaları değerlendirmek üzere bugün toplanacak.

İsmail Sonsuz ANKARA 

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında yapılması öngörülen toplantıda, yatırım ortamının iyileştirilmesine ilişkin düzenlemeler ele alınacak. 1 Ocak’tan itibaren devreye sokulması hedeflenen yönetmeliklere de son şekli verilecek. Çankaya Köşkü’nde yapılması öngörülen toplantıda, 1 Ocak’ta yürürlüğe girmesi beklenen 5 yönetmelikle ilgili detaylar değerlendirilecek. Özellikle yatırım ve üretimi artıracak, yerli-yabancı yatırımcılara kolaylık sağlayacak adımlar bu yönetmeliklerde yer alacak. Dövizdeki hareketlilikle ilgili son durum da EKK’de gözden geçirilecek. Ayrıca ‘emekliye promosyon’, ‘asgari ücretle ilgili pazarlıklar’ da, EKK gündemine gelebilecek başlıklar olarak gösteriliyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...