Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP eski belediye meclis üyesi FETÖ’den gözaltında

Düzenleyen:
CHP eski belediye meclis üyesi FETÖ’den gözaltında

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak Ereğli'de sabah saatlerinde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyon kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda CHP eski belediye meclis üyesi M.Ç.’nin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda Zonguldak Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri ile Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik soruşturma kapsamında Ereğli Demirçelik’te (ERDEMİR) aralarında formen, mühendis, güvenlik görevlisi ve işçilerin de bulunduğu 9 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.T., M.B., M.A., M.H. S.D., T.T., V.B., M.B. ile CHP eski Kdz. Ereğli Belediye Meclis üyesi M.Ç. de gözaltına alındı.

Eş zamanlı operasyonda şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen belge ve dokümanlara da el konuldu. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin işlemlerin ardından Zonguldak’a götürülecekleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...