Bucaspor'da hedef galibiyet

Düzenleyen:
Bucaspor'da hedef galibiyet

SPOR Haberleri

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu kendi evinde son sıradaki Büyükçekmece Tepecikspor'la karşılaşacak Bucaspor, bu sezon düşme potasında yer alan ya da tehlikeli bölgededen uzaklaşamaya çalışan takımları mağlup etti.

Geride kalan 14 haftada 6 galibiyet elde eden sarı lacivertli ekip, bu galibiyetlerin 4'ünü son 6 sırada yer alan Fatih Karagümrük (3-2), Ofspor (1-0), Hacettepe (2-0) ve Kahramanmaraşspor (2-1) karşısında aldı. Altındaki rakiplerine karşı büyük üstünlük kuran Bucaspor, topladığı 17 puanın 12'sini bu ekiplerden elde etti. 

Bucaspor'da teknik direktörü Fatih Uygun, takımına güvendiğini söyledi. Rakiplerine saygı duyarak oynayacaklarını anlatan genç teknik adam, "Tepecikspor'un sonuncu olması bizi ilgilendirmez. Hiçbir müsabaka çantada keklik değil. Takım ayırt etmeden yolumuza devam edeceğiz. Son 2 haftalık süreçte iyi bir ivme yakaladık, devamı gelecek" dedi. Buca'da kart cezalısı Emre Özkan'ın yanı sıra sakatlar Erkan, Adil ve Hasan görev alamayacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...