Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea'den Beşiktaş'a yıldız geliyor!..

Düzenleyen:
Chelsea'den Beşiktaş'a yıldız geliyor!..

SPOR Haberleri

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi’nde hedeflerine emin adımlarla yürüyen siyah beyazlı takımda transfer için takviye çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Bu bağlamda önceki gün Fransa’ya giden ve dün İstanbul’a dönmesi beklenen başkan Fikret Orman’ın tüm planlarını değiştirip İngiltere’nin başkenti Londra’ya gittiği ortaya çıktı.

Caner Erkin’in beklenmeyen sakatlığı sonrası sol bekte yaşanan sıkıntıyı gidermek için arayışlarda bulunan Orman ve ekibinin, Chelsea’nin tecrübeli sağ beki Branislav İvanovic için temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Siyah-Beyazlı kurmayların 32 yaşındaki savunmacı ve Londra ekibinin yetkilileriyle büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtilirken arada ufak pürüzlerin kaldığı ifade edildi.

İvanovic’i solda oynatmayı düşünen Kartal’ın hocası Şenol Güneş’in de bu transfere onay verdiği kaydedildi.

İngiliz ekibine 2007-2008 sezonunun devre arasında transfer olan İvanovic, Maviler’in uzun yıllar değişmez isimlerinden birisi oldu.

Bu sezona teknik direktör Antonio Conte yönetiminde başlayan Chelsea’de ligdeki ilk 6 maça ilk 11’de başlasa da İtalyan çalıştırıcının 3-4-3 sistemine dönmesi sonrası formasından uzak kalan Sırp defans, milli formayı ise 75 kez sırtına geçirip 12 gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...