Davutoğlu'nun papağan ile zor anları

Düzenleyen:
Davutoğlu'nun papağan ile zor anları

YAŞAM Haberleri

Bir dizi temaslarda bulunmak için Bursa'ya giden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, papağan ile fotoğraf çektirmek istedi. Ürküp Davutoğlu'nun kafasına yönelen papağanı korumaları almak istedi. Ancak Davutoğlu, papağanın bir şey yapmayacağını söyleyince olanlar oldu...

Cuma namazını Ulucamii'de kılan Ahmet Davutoğlu, cami çıkışında vatandaşların izdihamına uğradı. Davutoğlu'na büyük sevgi gösteren vatandaşlar, fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Çarşı esnafına da hayırlı işler dileyen Davutoğlu, ardından öğle yemeği yedi.

Öte yandan yemek çıkışında papağanı bulunan iki genç Davutoğlu'nun yanına geldi. Papağan Davutoğlu'nun omzuna çıktıktan sonra ürktü. Papağan kafasına konmak isteyince Davutoğlu eğildi. Papağanı almak isteyen korumalarına engel olan Davutoğlu, kuşun bir şey yapmayacağını söyleyip, fotoğraf çektirdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...