Aleyna Tilki isyan etti

Düzenleyen:
Aleyna Tilki isyan etti

MAGAZİN Haberleri

Aleyna Tilki, gittiği hastanede çalışanlara karşı tutumu yüzünden eleştirilince, çok kızdı. Haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi

Cevapsız Çınlama şarkısıyla bir anda gündeme gelen ve adından söz ettiren şarkıcı Aleyna Tilki, hakkında çıkan haberlere adeta ateş püskürdü. 16 yaşında olmasına rağmen alkollü mekanlarda sahne almasıyla bir anda Türkiye'nin gündemine oturan genç şarkıcı Aleyna Tilki, gittiği hastanede, çalışanlara ve hastalara kötü davrandığı yönünde çıkan söylentilere Instagram hesabından çok sert sözlerle tepki gösterdi. 

Aleyna Tilki isyan etti

"ALLAH'INIZDAN BULUN!" 
Aleyna Tilki, gittiği hastanede çalışanlara karşı tutumu yüzünden eleştirilince, çok kızdı ve Instagram hesabından şu sözleri söyledi. "Artık susmayacağım...Yalan haberlere dava açacağım. Ben hayatımda karıncayı bile incitmedim, kaldı ki dün hastanedeki tüm çalışanlarla resim çekildim hepsiyle sohbet ettim neredeyse büyük bir keyifle."

"ÇOK BÜYÜK KUL HAKKINA GİRDİNİZ"
Siz bir kız çocuğunun karakterine, ruhuna küfrederek, hakaret ederek, gerek yalan haber yaparak, gerek konuları çarpıtarak, çok büyük kul hakkına girdiniz."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...