Prof. Ramazan Ayvallı Mersin'de vaaz verdi

/ Kaynak: İHA
Prof. Ramazan Ayvallı Mersin'de vaaz verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi ve Türkiye Gazetesi yazarı Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Mersin Müftülüğünü ziyaretinin ardından Cuma vaazı verdi.

İki günlük bir program kapsamında Mersin'de bulunan Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, beraberinde İhlas Pazarlama Mersin Bölge Müdürü Kasım Uysal ve bazı İhlas personeli ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Mersin'de bir İlahiyat Fakültesi kurulması konusunda Müftü Ali Melek ile görüş alış verişinde bulundu. Ayvallı, böyle bir girişimin başlatılması halinde kendisinin her türlü desteği vereceğini söyledi. Müftü Ali Melek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Gazetesi'nin son derece önemli hizmetler verdiğini belirtti. Prof. Dr. Ayvallı, Mersin ziyareti kapsamında, Ulu Camii'nde Cuma namazı öncesi vaaz verirken, namaz sonrası cemaatle sohbet etti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...