Angelina Jolie eriyor!

Düzenleyen:
Angelina Jolie eriyor!

MAGAZİN Haberleri

Sürekli kilo kaybetmesiyle gündeme gelen Angelina Jolie'nin, Brad Pitt'le boşanma sürecinde daha da zayıflayarak 34 kiloya düştüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sağlığının kötüye gittiği iddia edilen Angelina Jolie'nin, Brad Pitt'le ayrılma sürecinde daha da zayıflayarak 34 kiloya düştüğü öne sürüldü.

"KOLLARI KÜRDAN GİBİ KALDI"

Radar Online'a konuşan kaynaklar, "Jolie hiç olmadığı kadar zayıf görünüyor, kolları kürdan gibi kaldı. Sağlığı endişe verici boyutu çoktan geçti. Hastaneye kaldırılıp serum bağlanması gerekiyor" dedi.

Angelina Jolie eriyor!

BUNALIMA GİRDİ

41 yaşındaki oyuncunun Brad Pitt'e açtığı "çocukları istismar" davasının düşmesinin ardından bunalıma girdiği ve daha az yemeye başladığı iddia edildi.

BRAD PİTT, ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ ALABİLİR

52 yaşındaki aktörün, Jolie'nin beslenme sorunlarına dair haberlerle birlikte çocukların velayetini almaya daha da yaklaştığı belirtildi.

"SAÇLARINI YOLUYOR"

Radar Online'a açıklama yapan bir başka kaynak, "Angelina son gelişmelerin ardından saçlarını yoluyor" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...