Skandal fotoğraf

Düzenleyen:
Skandal fotoğraf

GÜNDEM Haberleri

Cinayet zanlısının kardeşi, duruşma salonunda hâkimin cübbesini giyip makamına oturdu.

Afyonkarahisar Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yaşandığı öne sürülen olay tamamen skandal! İddialara göre, adliye önündeki taksi durağında şoför olarak çalışan Selçuk B, öz kardeşi Yılmaz B’nin cinayet zanlısı olarak yargılandığı duruşma salonuna girdi. Daha sonra hakimin cübbesini giyerek makamına oturdu ve önünde de dava dosyaları varken fotoğraf çekip sosyal medyadaki hesabına yükledi. Taksi şoförünün kısa süreliğine de olsa sahte hâkim olduğu olay, davadaki taraflardan N.T’nin olayı Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) şikâyet etmesiyle ortaya çıktı. Duruşma zabıtlarına da geçtiği öne sürülen skandalla ilgili soruşturma açılıp açılmadığı bilinmiyor. Taksi şoförünün gelen tepki ve uyarılar üzerine fotoğrafı sosyal medya hesabından kaldırdığı öğrenildi. 
Afyonkarahisar Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin, böyle bir manzaranın hukuk açısından kabullenilemez olduğunu ifade ederek “Orası resmî bir devlet dairesi. Kürsünün arkasına görevli ve sorumlularından başka kimse geçemez. Muhakkak soruşturma açılmalı. Adliye taksicileri ne yazık ki bu şekilde imtiyazlı gibi. Bu, çoğunlukla çalışların özel işlerinin yaptırılmasından da kaynaklanıyor. Taksi şoförleri kendilerini resmî statüde görüyorlar, kayırılıyorlar” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...