Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea deplasmandan üstün çıktı

Düzenleyen:
Chelsea deplasmandan üstün çıktı

SPOR Haberleri

Pep Guardiola-Antonio Conte düellosunda gülen taraf Conte oldu. Maçta geriye düşmesine karşın direncini düşürmeyen Chelsea, Diego Costa, Willian ve Hazard'ın golleriyle Etihad'dan 3 puanı söktü aldı, Premier Lig'deki liderliğini perçinledi.

Premier Lig'in 14. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Manchester City ile Chelsea kozlarını Etihad'da paylaştı. Pep Guardiola ve Antonio Conte'nin de rekabetine sahne olan mücadeleden 4 gol çıkarken, son dakikaları büyük gerilime sahne olan maçta iki de kırmızı kart çıktı.

Conte'nin öğrencileri, geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve 3-1'lik skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

City'nin golünü Gary Cahill kendi kalesine atarken, Chelsea'nin golleri Diego Costa, Willian ve Hazard'dan geldi.

Maçın son dakikalarında Aguero'nun, David Luiz'e yaptığı sert müdahele sonrası Etihad'da ortalık karıştı.

İki takım oyuncuları birbirine girerken, City'li oyuncu Fernandinho, Fabregas'ı tribünlere doğru itti. Uzun süren kargaşa sonrası Aguero ve Fernandinho kırmızı kart gördü. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...