İki kardeş, denize kaçan top için öldü

/ Kaynak: İHA
İki kardeş, denize kaçan top için öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, sahilde oynarken denize kaçırdıkları topu yakalamak isteyen iki kardeş boğularak hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, sahilde oynarken denize kaçırdıkları topu yakalamak isteyen 13 yaşındaki Ramazan Bekçi ile 15 yaşındaki ablası Serap Bekçi, boğularak öldü. Biga'nın Örtülüce köyünde yaşayan Muhsin ve Nuran Bekçi çifti, çocukları Ramazan ve Serap'ı da yanlarına alarak, tatil amacıyla Aksaz köyündeki sahile gitti. Aile piknik yaptığı sırada, sahilde oynayan iki kardeşin topu denize kaçtı. Suyun üzerinde açığa doğru ilerleyen topu yakalamak isteyen Ramazan ve Serap denize girdi. İki kardeş aniden derinleşen denizde sulara gömüldü. Yüzme bilmeyen baba Muhsin Bekçi, çocuklarını kurtaramayınca köylülerden yardım istedi. Hüseyin Kandemir adlı vatandaş, denize girerek iki kardeşi denizden çıkardı. Bu sırada olay yerine gelen ambulans Ramazan ve Serap'a ilk müdahaleyi yaptı. 2 kardeş, kaldırıldıkları Biga Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Acı haber Bekçi ailesini yasa boğdu. Muhsin ve Nuran Bekçi, çocuklarının ölüm haberini alınca fenalık geçirdi. Anne ve baba da hastanede tedavi altına alındı. 2 kardeşin cenazeleri Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...