İzmir yine karıştı, Konak'ta bir grup polisle çatıştı

/ Kaynak: İHA
İzmir yine karıştı, Konak'ta bir grup polisle çatıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir AK Parti Konak İlçe Başkanlığı binası önüne gelen bir grup, polisle çatıştı.. Olayların büyümemesi için çevrede önlem alınıyor

İzmir'de, Gezi Parkı olaylarını protesto etmek için toplanan eylemcilerden ayrılarak AK Parti Konak İlçe Başkanlığı binası önüne gelen bir grup, polisle çatıştı. Akşam saatlerinde parti binası önünde toplanan çoğunluğu gençlerden oluşan protestocu eylemciler ile polis arasında yaşanan gerginlik daha sonra arttı. Gruptan bir kişi elindeki Türk Bayrağı'nı AK Parti Konak İlçe Başkanlığı önünde konuşlanmış polislere verdi. Bayrağı elinde tutan bayan polis bir süre bayrağı elinde salladı. Ardından eylemciler İstiklal Marşı'nı okudu. Eylemcilerin sık sık 'Hükümet İstifa' sloganları atmaya başladı. Daha sonra gruptan polislere ve tomalara atılmaya başlanan taşlarla birlikte arbede çıktı ve alanda bulunan tomalardan gazlı su püskürtülmeye başlandı.
Bir anda savaş alanına dönen Basmane Meydanı'ndaki çatışmalar sürerken; alanda bulunan eylemciler, olay yerinden geçen vatandaşlar ve basın mensupları atılan biber gazından etkilendi.
Basmane Garı içine acil durumlarda müdahale edilmesi amacıyla ambulanslar girdi. Eylemcilerle polislerin çatışması sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...