Beşiktaş'ta göstericilerin hedefi Başbakanlık binası

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'ta göstericilerin hedefi Başbakanlık binası

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde toplanan gruba polis müdahale etti. Çıkan çatışmada 7 polis yaralandı

Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde toplanan gruba polis müdahale etti. Ofis ve çevresini abluka altına almak isteyen göstericiler, polisin müdahalesiyle bölgeden uzaklaştırıldı.Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, ofis ve çevresini abluka altına almak istedi. Polisin dağılın uyarılarına taş, şişe ve sopalarla karşılık veren gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Göstericiler yapılan müdahalenin ardından Barbaros Bulvarı ve Çırağan Caddesi üzerinden ara sokaklara kaçıştı. Yaklaşık bir saat süren gerginliğin ardından grup bölgeden uzaklaştırıldı.Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yaşanan olayın ardından bölgeye takviye polis ekipleri sevk etti.
Beşiktaş'taki Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde çıkan olaylarda 7 polisin yaralandığı bildirildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan polisler, çevredeki hastanelerde ayakta tedavi edildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...