Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okan Bayülgen'e bir darbe daha

Okan Bayülgen'e bir darbe daha

MAGAZİN Haberleri

Şovmen Okan Bayülgen, 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili yorumları sebebiyle TV programından sonra reklam filmlerinden de oldu.

Okan Bayülgen, 43'üncü Altın Kelebek Ödül töreninde 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili sözleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 'Yılın Dizisi' unvanı verilen ekibin konuşmasına izin verilmemesi Gündem olmuştu. Vatan'ın haberine göre; 'Diriliş Ertuğrul' hakkında tepki çeken bir konuşma yapan ödül töreninin sunucusu Okan Bayülgen'in, Kanal D'de ekrana gelmesi beklenen yeni şov programı yayına başlamadı. Kanalın, halkın tepkisinden çekindiği gerekçesiyle programı iptal ettiği ileri sürüldü. Okan Bayülgen'e bir darbe de Reklam sektöründen geldi. İddiaya göre; seslendirme yaptığı marka, ünlü şovmenin reklam anlaşmasını iptal etti. Bayülgen, bu konuda henüz bir açıklamada bulunmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...