Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray De Jong ile gülmüyor

Galatasaray De Jong ile gülmüyor

SPOR Haberleri

Kasımpaşa maçında ilk 11'de olması beklenen Nigel De Jong'la Galatasaray'ın yüzü gülmüyor. Sarıkırmızılı takım, Hollandalı ön liberonun süre aldığı 8 resmi maçın sadece 3'ünü kazandı.

Bu sezon alınan üç yenilgide de De Jong sahadaydı. 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi gören De Jong görev aldığı 474 dakikada gol ve asist katkısı yapamadı.

GÜMÜŞ MAKASI YEDİ
Teknik Direktör Riekerink, Kasımpaşa karşısında Bursa'yı 3-1 yenen takımı sahaya sürecek. İlk 11'deki tek değişikliğin Linnes'in yerine cezası sona eren Carole olması bekleniyor. Hollandalı çalıştırıcı, Elazığ maçında oyundan çıkarken tepki gösterip eldivenlerini yere fırlatan Sinan Gümüş ile ligde oynatmadığı Chedjou'yu kadroya almadı. Savunmanın göbeğinde yine Serdar-Hakan ikilisi görev yapacak.

BAŞKAN MAÇA GİDİYOR
F.Bahçe derbisi sonrası Florya'ya çıkarma yapan ve takımı sert dille uyaran G.Saray Başkanı Dursun Özbek işi sıkı tutuyor. Özbek'in Kasımpaşa deplasmanında tribünde yerini alacağı öğrenildi. Yönetimin büyük çoğunluğu da takımı bugün yalnız bırakmayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...