Gökhan Gönül'e büyük tepki

Gökhan Gönül'e büyük tepki

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli tribünler, Beşiktaş’a giden eski futbolcularına üzerinde resminin olduğu 100 dolarları attı. Maç boyunca, küfürlü tezahüratlara maruz kalan Gökhan Gönül’ün morali bozuldu

Gökhan Gönül, 9 yıl ev sahipliği yaptığı Kadıköy'e Beşiktaş formasıyla ilk kez rakip olarak gelirken büyük bir tepkiyle karşılandı. Fenerbahçeli taraftarlar, hazırlattıkları ve üzerinde Gökhan'ın fotoğrafı olan 100 dolarları, milli futbolcunun üzerine attı. 100 dolarlık desteler stadın çevresinde taraftarlara 5 TL'ye satıldı. Gökhan'a tepkiler maç sırasında da devam etti. Beşiktaşlı futbolcu, sarı-lacivertli taraftarların uzun süre küfürlü tezahüratlarına maruz kaldı. Ayrıca taç atışlarını kullanırken, Gökhan'a yabancı maddeler yağdı. 90 dakika eski taraftarların öfkesine ve küfürleri karşısında morali bozulan milli futbolcuyu, maçın ardından siyah-beyazlı taraftarlar yanlarına çağırıp destek verdi.

'BENİ SEYİRCİNİN ÖNÜNE ATTILAR'
Gökhan Gönül'ün, karşılaşmadan sonra Fenerbahçeli eski takım arkadaşlarına sitemde bulunduğu iddia edildi. Tecrübeli futbolcunun, sarı-lacivertli futbolcular hakkında yakın çevresine, "Tribünlere oynadılar. Beni her defasında seyircinin önüne attılar. Bana sahip çıkmadılar" dediği ileri sürüldü. Gökhan Gönül'ün ayrıca, "Hakeme baskı ile olmaz bu işler... Taraftara oynamakla da olmaz. Şampiyon kim olur görecekler" ifadelerini kullandığı belirtildi.

BEŞİKTAŞLILARDAN DESTEK
yıl aradan sonra Kadıköy'e gelen Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçelilerin tepki gösterdiği Gökhan Gönül'e destek verdi. Siyah-beyazlı tribünler Gönül'ü tribüne çağırarak alkışladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...