Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yatırımın adresi Bizim Evler

Düzenleyen:
Yatırımın adresi Bizim Evler

Ekonomi Haberleri

Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ve 7 projeleriyle yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Firma, talebi karşılamaya yönelik geliştirdiği Bizim Evler 7 projesiyle bölgeye büyük değer kazandırıyor.

Necmi Çiçekçi

‘‘Yeni Şehir” olarak da adlandırılan Ispartakule her geçen gün değer kazanıyor. Hizmete giren; Yavuz Sultan Selim Köprüsü, (ayrıca) Kuzey Marmara Otoyolu, TEM bağlantı yolları, Metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı, Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Ispartakule’yi cazibe merkezi hâline getiriyor. 

Nitelikli konut projesi Bizim Evler serisi ile bölgeye büyük değer katan İhlas Yapı; yaşamın başladığı ve teslime hazır daireleri Bizim Evler 6’da yatırımcıya sunarken, Bizim Evler 7’de de yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

GÖL VE DENİZ MANZARASI BİZİM EVLER’DE

Devlet yatırımlarıyla mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan Bizim Evler, Panoramik Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’ne hâkim bir noktada yükseliyor.

Aile öncelikli yaşam vadeden ve her zevke hitap eden lüks konut seçeneklerinin sunulduğu Bizim Evler 6’da 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri bulunuyor. 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşan dev projede Gökkuşağı ve Metro etapları yer alıyor. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı Bizim Evler 6’da daireler 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

TESLİME HAZIR LÜKS DAİRELER

Teslime hazır dairelerin sunulduğu Bizim Evler 6’da; ara katlarda, tüm masraflar dâhil anahtar teslim, 2+1 116 metrekare dairenin fiyatı 498 bin TL olarak belirlendi. Projede ayrıca, 188 metrekare 3+1 daire 706 bin TL’ye, 218 metrekare 4+1 daire 981 bin TL’ye, 302 metrekare 5+1 daire 1 milyon 142 bin TL’ye satışa sunulurken yatırımcıya kredili alımlarda alternatifli ödeme kolaylığı da sağlanıyor.

BİZİM EVLER’DE AİLE ÖNCELİKLİ HAYAT

İhlas Yapı, Bizim Evler 6’da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk Hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları,  açık hava sineması, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, mescidi, ana okulu ve kreşleriyle, aile öncelikli hayat anlayışını taçlandırıyor.

CADDE MAĞAZALARIYLA ISPARTAKULE’NİN YENİ CAZİBE MERKEZİ

160 “Bizim Cadde” mağazasıyla ve Metro durağıyla bölgenin yeni merkezini oluşturan Bizim Evler 6, yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor.
Bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan projede 160 “Bizim Cadde” mağazası Ispartakule Metro durağının hemen bitişiğinde konumlanıyor. 

ISPARTAKULE’NİN METROSU BİZİM EVLER’E GELDİ

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bölgenin en çok talep gören konut projeleri Bizim Evler’e komşu olacak Metro hattı, oturumcu ve yatırımcıların ilgi odağı hâline geldi.

Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkânı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.

Bizim Evler 6, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Bağlantı yolları, Kuzey Marmara Otoyolu, Metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesişim noktasında yer alması projeye ilgiyi artırıyor. 

İhlas Yapı, 7’nci projesinde “Yüzde 5 peşin, daire senin” kampanyasını başlattı. Firma tüm projelerinde yüksek kalite, erken teslim ve avantajlı ödeme seçenekleriyle yatırımcılarına konforlu bir yaşam sunarken, Ispartakule’nin en yenisi Bizim Evler 7’de 532 konut ve  48 ticari ünite yer alıyor. 

Projede 2+1 normal kat daireler 488 bin TL fiyatlarla alıcı bulurken Bizim Evler 7 özellikli konumuyla dikkat çekiyor.

Bizim Evler 7’de 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan konut tipleri yatırımcılara sunuluyor.

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7’de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu ve mescit bulunuyor. 

20 BİN TL PEŞİNATLA DENİZ MANZARALI EVİN ROTASI

APG İnşaat’ın Kartal’da, E5 Otoyolu’na 2 dk mesafede inşasına devam ettiği Rotamavi projesinde yılın son fırsatları sunuluyor. Avantajlı lansman fiyatlarında son haftalara girilen projede 2+1 daireler 369 bin TL’den başlayan peşin fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.

Bölgenin en gözde projelerinden birine imzasını atan APG İnşaat, Rotamavi’de yüksek standartlarda konforlu bir yaşam alanı ve gayrimenkul yatırımcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

AYDA 1.800 TL TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA İMKÂNI

İstanbul, Anadolu yakasının yeni iş ve hayat merkezi hâline gelen Kartal’ın son projesi Rotamavi’de lansman dönemine özel ayrıcalıklar mevcut. Estetik mimarisiyle bölgede öne çıkan Rotamavi’de 20.000 TL peşinat, lansman fiyatlarına ek olarak yüzde 5 fiyat avantajı ve ayda 1.800 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkânı sunuluyor.

Kesintisiz Adalar manzarası ile bölgenin en değerli noktasında yer alan projede 36 aya varan ara ödeme kolaylığı da sağlanıyor. Alternatif ödeme seçenekleriyle öne çıkan projede ayrıca yüzde 5 lansman fiyat avantajından yararlanmak da mümkün.

BÜTÜN DAİRELER DENİZ MANZARALI

188 konut ve 5 ticari ünitelerden oluşan projede; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 4 tip daire seçeneği sunulurken, bahçeli büyük teraslı daireler ile özel loft daireler de yer alıyor. Rotamavi maksimum kullanılabilirlik sağlayan, tamamı güney cepheli daire seçenekleriyle de konut projelerinden ayrışıyor. Tüm dairelerin deniz manzarasına cepheli olduğu projede 1+1’ler 62 ile 80 metrekare, 2+1’ler 90 ile 123 metrekare arasında değişirken, 3+1’ler 153 metrekare ve 4+1’ler 280 metrekare büyüklüğe sahip. 1+1 loft daireler 115 metrekare, 2+1 loft daireler 143 ile 158 metrekare, 3+1 loft daireler 278 ile 347 metrekare ve 4+1 loft daire ise 280 metrekare büyüklüğünde. Kartal’ın gözde projelerinden olan Rotamavi’de teslimler Eylül 2017’de.

BLUE LAKE'DE SIFIR FAİZ FIRSATI

Metal Yapı Konut imzasıyla Küçükçekmece'de gölün yanı başında inşa edilmekte olan Blue Lake projesi, mimari tasarımlı konutları ve cazip ödeme seçenekleriyle yatırımcılarına emsalsiz bir fırsat sunuyor. Göl ve deniz manzaralı konutların yer aldığı projede satışlar tüm hızıyla devam ederken; firma, yılın son kampanyasını hayata geçirdi.

SABİT DOLAR KURU VE FAİZSİZ BANKA KREDİSİ

E5 Kara Yolu'nun yanı başında, TEM Otoyolu'na kısa mesafede yer alan proje, Atatürk Havalimanı'na yakınlığı sebebiyle yabancı yatırımcılardan da yoğun ilgi görüyor. 60-63 metrekarelik stüdyoların 178 bin dolardan, 82-93 metrekarelik 1+1'lerin ise 286 bin dolardan başladığı projede yüzde 25 peşinat verip kalan miktarı 60 ay sıfır faizli banka kredisiyle kapatma fırsatı sunuluyor. Öte yandan projede dolar kuru 3 liraya sabitlendi.
38 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Blue Lake Küçükçekmece projesi 788 daireden meydana geliyor. 1+0 ile 4+1 arasında farklılık gösteren ve büyüklükleri 60 metrekareden başlayıp 400 metrekareye kadar yükselen konutların bulunduğu projede teslimler Aralık 2017'de gerçekleştirilecek.

 

STRADA BAHÇEŞEHİR'DE AVANTAJLI GÜNLER

Akzirve tarafından İstanbul’un nitelikli bölgesi Bahçeşehir'de hayata geçirilen Strada projesinde fiyatlar 231 bin liradan başlıyor.  Satışa sunulan bölümde 4+1 daireler tükenirken, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yeni sahiplerini bekliyor. Ünlü mimar Bünyamin Derman tarafından tasarlanan ve Akbatı AVM'ye yürüme mesafesinde inşa edilen Strada Bahçeşehir'de, sınırlı stok sebebiyle kampanyada son günlere  girildi. 
Geniş peyzaj alanlarıyla öne çıkan projede, yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Strada Bahçeşehir projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 231 bin liradan başlarken 2+1'lerde rakamlar 392 bin 500 liradan, 3+1'lerde ise 450 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Toplamda 3 etaptan oluşan Strada Bahçeşehir, 1 milyar 500 milyon liralık değeriyle, inşa edildiği bölgenin en büyük yatırımlarından birisi olarak göze çarpıyor.

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...