Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başakşehir Antalyaspor'a takıldı

Düzenleyen:
Başakşehir Antalyaspor'a takıldı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig’in lideri olan Medipol Başakşehir, fren yapmaya devam etti. Geçen hafta Vodafone Arena’da Beşiktaş’la berabere kalan Abdullah Avcı’nın takımı dün de evinde hesapta olmayan bir 2 puan yitirdi.

Rakip Rıza Çalımbay’ın takımı Antalyaspor’du. Maça Eto’o attıklarıyla, kaleci Ferhat ise hem hatasıyla hem de kurtardıklarıyla damga vurdu. 13’te Eto’o’nun harika golüyle öne geçen Antalya, Ferhat’ın hatasında (ayağındaki topu kaptırdı dönüşü gol oldu) Mahmut Tekdemir’e engel olamadı: 1-1. Sonrasında Ferhat iki yüzde yüzlük golü önledi. 47’de Mossoro lideri öne taşırken 65’te kazanılan penaltıda yine Samuel Eto’o vardı: 2-2. Antalya’da Charles (72. dakika), Başakşehir’de ise Ferhat Öztorun (80. dakika) çift sarıdan kırmızı gördü. Namağlup Başakşehir evinde 3. beraberliğini alırken Antalya Çalımbay’la 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi gördü.        

RUS RULETİ GİBİ

Maç sonu Antalya’nın hocası Rıza Çalımbay zevkli bir mücadele olduğunu ve maçta yaşanması gereken her şeyin olduğunu söylerken Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı “Antalyaspor’un kırmızı kartından sonra tam biz öne geçtik derken biz de kırmızı kart gördük. Rus ruleti gibi bir maç oldu. Kazanabileceğimiz maç her iki tarafa da döndü. Bizim için bardağın dolu tarafı, 13. haftada akşamki maçı beklemeden liderliğimiz ve namağlup durumumuz devam ediyor” diye konuştu.    

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...