Askeri araç kaza yaptı 3 yaralı var

/ Kaynak: İHA
Askeri araç kaza yaptı 3 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'da askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker yaralandı. Yaralanan askerlerin hastaneye getirildiği sırada bir uzman çavuş gazetecilere saldırdı.

Şanlıurfa'da askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker yaralandı. Yaralanan askerlerin hastaneye getirildiği sırada bir uzman çavuş gazetecilere saldırdı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde devriye gezdiği iddia edilen askeri araç, sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı devrildi. Araç arkasında bulunan 3 asker ağır yaralandı. Yaralanan askerler Akçakale Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdehalenin ardından Şanlıurfa'da çeşitli Hastanelere kaldırıldı. Şanlıurfa Balıklıgöl devlet hastanesine getirilen askerlerden birini görüntülemeye çalışan gazetecilere burada bir uzman çavuş engel olmak istedi. Gazetecilerin çekim yapmasını engellemek isteyen uzman çavuş bu defa bir gazeteciye saldırdı. Tehditler savuran uzman çavuş daha sonra hastane aciline geçti.Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Uzman çavuş tarafından darp edilen gazetecinin kamerası hasar gördü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...