Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yahudi yerleşim birimlerinin geleceği ABD ile varılacak anlaşmaya bağlı'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Yahudi yerleşim birimlerinin geleceği ABD ile varılacak anlaşmaya bağlı'

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail Savunma Bakanı Lieberman, Yahudi yerleşim birimlerinin geleceğinin yeni ABD yönetimi ile ülkesi arasında varılacak anlaşmaya bağlı olduğunu söyledi.

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman’ın, Yahudi yerleşim birimlerinin geleceğinin, ABD başkanlığına seçilen Donald John Trump ile ülkesinin varacağı anlaşmaya bağlı olduğunu açıkladığı bildirildi.

İsrail devlet radyosunun haberine göre, ABD’nin başkenti Washington’da bulunan ve Saban Forumu 2016’da konuşma yapan Lieberman, Yahudi yerleşim birimlerinin geleceğinin yeni ABD yönetimi ile ülkesi arasında varılacak anlaşmaya bağlı olduğunu söyledi.

Lieberman, “Yerleşim birimlerinin yasal durumunu düzenleyen kanun tasarısının oylamasını, seçilmiş ABD Başkanı Donald Trump’ın görevini devralmasına kadar ertelemek daha uygun olacak.” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...