Lens'in bonservisi için Fenerbahçe'nin en büyük rakibi PSV

Düzenleyen:
Lens'in bonservisi için Fenerbahçe'nin en büyük rakibi PSV

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla adından söz ettiren Lens'in sözleşmesini almak için yönetim harekete geçti. Ancak Lens için Hollanda ekibi PSV de talip oldu, iş kızıştı.

Bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de bulunan Jeremain Lens, sezon başında Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olmuştu. Sarı lacivertli forma altında gösterdiği performansla tekrar Hollanda Milli Takımı'na seçilen futbolcu için flaş bir iddia ortaya atıldı.

DÖNMEK İSTEMİYOR

Premier Lig'de zor günler geçiren ve sezonun küme düşme adaylarından olan Sunderland'in oyuncuyu sezon sonunda takımda tutmasının zor olduğu ifade edilirken Lens'in de İngiltere'ye geri dönmeye sıcak bakmadığı aktarıldı.

EN KÖTÜ 7 MİLYON EURO

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla sarı lacivertli taraftarların en sevdiği futbolcuların başında gelen Jeremain Lens için Aziz Yıldırım ve yönetimi de oldukça istekli. Ancak transferle ilgili en büyük problem oyuncunun el yakan bonservis bedeli. İngiliz kulübünün 11 milyon Euro bedelle aldığı futbolcuyu en az 7-8 milyon Euro bedelle bırakması bekleniyor.

LENS İÇİN EN BÜYÜK RAKİP PSV

Hollanda basınında yer alan haberlerde PSV'nin sezon sonunda Lens'in transferi için 8 milyon Euroyu (30 milyon TL) gözden çıkarabileceği aktarıldı.

BRUMA'YI ALAMADI İBRE LENS'E DÖNDÜ

Sezon başında Galatasaray'dan Bruma'yı isteyen ancak sarı kırmızılı kulübü transfer için ikna edemeyen PSV, bu kez de Fenerbahçeli Lens'i istiyor. Eski futbolcusu için nabız yokladığı ifade edilen kulübün sezon sonunda Fenerbahçe ile ciddi bir yarışın içine girmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...