Vatandaşlar Kartepe'ye akın etti

Düzenleyen:
Vatandaşlar Kartepe'ye akın etti

YAŞAM Haberleri

Türkiye’nin ünlü kayak merkezlerinden Kartepe’ye tatilci akını yaşandı. Hafta sonu tatilini kayak merkezinde geçirmek isteyen vatandaşlar, otel girişlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Marmara bölgesinin en önemli kayak merkezlerinden olan Kartepe’de pistler açıldı. İstanbul ve çevre illerden çok sayıda vatandaş adeta Kartepe’ye akın etti. Hafta sonu tatilini ailesiyle birlikte geçirmek isteyen tatilciler sabah saatlerinde kayak merkezine gelerek pist alanının keyfini doyasıya yaşadı. Otel girişlerinde uzun kuyruklar oluşurken, trafiğin durma noktasına geldiği alanda jandarma ekipleri de yol ve çevre güvenliği için alanda önlemler aldı.
Kayak merkezine arkadaş grubuyla birlikte gelen tatilci, “Arkadaş grubumla birlikte hafta sonu tatilini değerlendirmek için Kartepe’ye geldik. İnşallah alt kısımlara da kar yağar da insanlar alanlara rağbet gösterir” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...