Konya'nın yediği kırmızı kart yıllarca konuşulur

Düzenleyen:
Konya'nın yediği kırmızı kart yıllarca konuşulur

SPOR Haberleri

Aytemiz Alanyaspor maçında attığı gol sonrası gösterdiği gol sevincinde rakip takım taraftarları karşısında armayı öpen Bajic, 2. sarıdan kırmızı kart gördü. Yoğun itirazlar sonucu değiştirmedi.

Alanyaspor - Konyaspor mücadelesinde oldukça ilginç bir pozisyon yaşandı ve tartışmalara neden oldu. Mücadelenin ilk yarısında takımının 2. golünü atan Rijad Bajic, golün hemen ardından ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın hakemi Ali Palabıyık, rakip tribünün ön tarafında gol sevincini yaşayan ve armayı öpen Bajic'e kartını gösterdi.

AHMET ŞAN: "KARTIN İPTALİ İÇİN BAŞVURACAĞIZ"

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, maç oynandığı sırada Konyaspor'un Twitter hesabından kısa bir açıklama ile, "Kırmızı kartın iptali için ivedi olarak PFDK'ya başvuracağız..." ifadelerini kullandı ve karta itiraz edeceklerini söyledi. Öte yandan 22 yaşındaki oyuncu, kariyerinde ilk kez kırmızı kart da görmüş oldu. Aykut Kocaman, kırmızı kart kararının ardından ciddi itirazlarda bulunurken, Konyaspor taraftarları da, sosyal medyada tepkilerini gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...