Yaya Toure için işler iyi gitmiyor!

Düzenleyen: / Kaynak: sporvadisi
Yaya Toure için işler iyi gitmiyor!

SPOR Haberleri  / sporvadisi

Yaya Toure'nin, 28 kasımda alkollü araç kullanmaktan gözaltına alındığı ve kefaletle serbest bırakıldığı İngiliz basınında yer aldı. Yıldız futbolcunun 13 aralıkta konuyla ilgili davasının görüleceği belirtildi.

Haberde 28 kasımgecesi polis tarafından çevrilen Toure'ye alkol testi yapıldığı ve miktarın, limitten yüksek olduğu ortaya çıktığı yazılıyor.

Kafaları karıştıran ise Yaya Toure'nin daha önce yaptığı bir açıklamada müslüman olduğu gerekçesiyle alkol kullanmadığını açıklamasıydı. Hatta yıldız futbolcu, 2012 yılında kendisine verilen maçın adamı ödülünü, şampanya olduğu gerekçesiyle almamıştı. Bunun ardından da federasyon ödülü değiştirme kararı almıştı. 

Yaya Toure için işler iyi gitmiyor!


Yaya Toure'nin Manchester City günleri de istediği gibi gitmiyor. Teknik direktörü Guardiola tarafından uzun süre kadroya alınmayan başarılı oyuncu, son oynanan Chlesea maçında da beklemediği bir davranışla karşılaştı. Toure, ısınmak için saha kenarına giderken, Guardiola tarafından sert bir şekilde yerine geri gönderildi. Bu kamuoyunda futbolcunun aşağılanması olarak algılandı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sporvadisi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...