Aziz Yıldırım'ın Löw planı

Aziz Yıldırım'ın Löw planı

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de Başkan Yıldırım'ın kafasındaki asıl ismin Löw olduğu ortaya çıktı. 1 yıl sonrası için söz veren Alman'ın yerine kısa süreli hoca arıyor.

Göreve geldiği günden bu yana istikrar vurgusu yapan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın istifasının ardından ilginç bir çalışma içine girdi. Başkanlık koltuğuna oturduğunda eski yönetimin hocası Otto Bariç'le çalışan Yıldırım, kendisinin ilk göz ağrısı olan Joachim Löw'ü geri getirmeye çalışıyor. Aziz Yıldırım, ilk imza attırdığı ve aynı zamanda ilk kovduğu hoca olan Löw'le tekrar çalışabilmek için sıra dışı bir planı uygulamaya koymuş durumda. Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile görüşmeler yapan Capello, Magath ve Marwick gibi isimlerle temasları sürdüren F.Bahçe Yönetimi'nin hocalara 1 yıllık sözleşme teklif etmesinin arkasında yatan sebep; Aziz Yıldırım'ın Löw sevdası ve Alman hocanın başkana verdiği söz.
MUSTAFA DENİZLİ ÖNDE
Alman Milli Takımı ile Dünya Kupası'na hazırlanan ve şampiyona sonrası görevi bırakacağı bilinen Joachim Löw, Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede, "FIFA 2014'ten sonra sizinle çalışmayı seve seve kabul ederim" sözü verince F.Bahçe mevcut adaylara Löw gelene kadar sözleşme teklifi sunmaya başladı. F.Bahçe'de çalışmaya can atan ve bütün şartları kabul eden Ersun Yanal'ın imza atmamasının arkasında tek sebep de yönetimin bu hesabı. Uzun vadeli sözleşme imzalamak isteyen Yanal'ın "F.Bahçe'den haber bekliyorum" açıklamasının sırrı da bu. Mevcut şartlar Denizli'yi ön plana çıkaryor. Her ne kadar Aziz Yıldırım'a karşı tavırları ve şartları olsa da Denizli'nin kısa vadeli imza isteği F.Bahçe'nin de işine geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...