Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gösteriler bitti, temizlik çalışmaları başladı

/ Kaynak: CHA
Gösteriler bitti, temizlik çalışmaları başladı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Beşiktaş'ta gece boyunca devam eden olaylar sebebiyle çok sayıda işyeri ve araç zarar gördü. Belediye ekipleri sabah saatlerinde cadde ve sokaklarda temizlik çalışmasına başladı.

Beşiktaş'ta gece boyunca devam eden olaylar sebebiyle çok sayıda işyeri ve araç zarar gördü. Belediye ekipleri sabah saatlerinde cadde ve sokaklarda temizlik çalışmasına başladı. Taksim ve çevresinden polis ekiplerinin çekilmesinin ardından Beşiktaş'ta gece boyunca polisle göstericiler arasında çatışma devam etti. Göstericiler, Dolmabahçe Caddesi ve ara sokaklarda kaldırım taşlarını söküp demir bariyerleri yıktı. Yola barikatlar kuran eylemciler çok sayıda işyeri ve araca da zarar verdi. Büyükşehir ve Beşiktaş Belediyesi ekipleri sabah saatlerinden itibaren cadde ve sokaklarda temizlik çalışmasına başladı. Ekipler, yollardaki kaldırım taşları ve bariyerleri kaldırıyor. Ara sokaklarda da yakılan çöpler temizlenerek yollar yıkanıyor. Beşiktaş'taki Başbakanlık Ofisi önünde de polis ekiplerinin güvenlik önlemi sürüyor. Çevik kuvvet ekipleri ile TOMA ofis önünde hazır bekletiliyor. Eylemcilerin Gezi Parkı ve Taksim'deki nöbeti ise sürüyor.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...