Katil Esad kana doymuyor

Düzenleyen:
Katil Esad kana doymuyor

DÜNYA Haberleri

Halep’te, kanlı diktatör Esad ve destekçisi Rusya ile iş birlikçileri İran destekli Şii teröristler, Hizbullah ve terör örgütü PYD’nin Sünni Müslüman katliamı sürüyor. 300 bin kişiyi 30 km²lik alana hapseden Esad ve destekçileri, sadece şehrin üzerine değil canlarını kurtarmak için kaçmaya çalışan kadın ve çocuklara da bomba yağdırıyor.

Önceki gün kaçmaya çalışanları hedef alan ve 25 kişiyi katleden Esad’ın uçakları, dün yine canlarını kurtarmak için yola düşen Haleplileri vurdu. Dünkü saldırıda da aralarında bir felçlinin de bulunduğu, 6’sı kadın ve çocuklardan oluşan 8 kişi daha hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı. Sivil savunma yetkililerinden Necip Ensari, savaş uçaklarının kentin doğu kesimlerinde yer alan muhaliflerin kontrolündeki Firdevs, Mağayir ve Sukkeri semtlerini bombaladığını belirtti. Öte yandan, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib’in Kafr Nabl beldesinde bulunan bir çarşıya düzenlediği hava saldırısında aralarında çocukların da bulunduğu 12 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...