Trabzon'da erken çatlak

Trabzon'da erken çatlak

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Çakıroğlu, verilen görevleri beğenmeyen yöneticiler İrfan Coşkun ve Osman İlyas'ın istifalarını beklediklerini açıkladı.

Trabzonspor'un yeni yönetiminin ilk toplantısında yaşanan "görev beğenmeme" krizi gün geçtikçe büyüyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, yönetimin sert çıkışı karşısında yanlış anlaşıldıklarını söyleyerek görevlerinin başında olduklarını açıklayan Sağlık Kurulu Başkanı İrfan Coşkun ile Satın Alma ve Proje Sorumlusu Osman İlyas'ın istifalarını beklediklerini söyledi. İki yöneticiyle yollarına devam etmek istemediklerini söyleyen Çakıroğlu, "Kimse bu kulübün üzerinde değil. Herkes kulüp için çalışmalı, koltuk için değil" dedi.
ARTIK ONLARI İSTEMİYORUZ
İki yöneticinin kendilerine verilen görevden alındıklarını anlatan Sebahattin Çakıroğlu, "Biz onlarla çalışmıyoruz. Görevlerinin başında değiller. Onların yerine görevlerini yapan arkadaşlarımız var. Yolumuza devam ediyoruz. O arkadaşlarımızın bulunduğu konumda çalışanlar görevlerini gayet de iyi yapıyorlar. İstifa beklentimiz devam ediyor. Sözümüzün arkasındayız. Kendilerine zoraki bir istifa baskımız söz konusu olmaz ama bundan sonraki süreçte kendileri ile çalışmayacağımızı açık bir şekilde söylüyorum" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...