Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Irak'ta operasyon, 10 terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
Irak'ta operasyon, 10 terörist öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Irak'ın Musul kentinde yapılan operasyonlarda 10 teröristin öldürüldüğü, çok sayıda kişinin tutuklandığı bildirildi.

Irak'ın Musul kentinde yapılan operasyonlarda 10 teröristin öldürüldüğü, çok sayıda kişinin tutuklandığı bildirildi. nbsp;Irak Ordusu 2. Tugay Komutanlığı adına açıklama yapan General Ali El Firici, güvenliği sağlamaya yönelik yürütülen operasyonlara ilişkin bilgi verdi. El Firici, nehrin ikiye böldüğü Musul kentinin sol tarafında güvenliği kendilerinin üstlendiğini, şehrin sağ kesimindeki güvenliği ise yerel polislerin sağladığını belirtti. nbsp;General El Firici, son günlerde yapılan operasyonlar çerçevesinde bir terör şebekesinin çökertildiğini, bu süreçte çok sayıda bombalı ve silahlı saldırının önüne geçtiklerini söyledi.
Operasyonlar sırasında, yola yerleştirilmek üzere hazırlanan 153 bomba ile planları, üzerine bomba sarılı iki kemer, 300 adet tabanca, 62 adet makinalı tüfek, muhtelif patlayıcı madde ile düzenek ele geçirildiğini belirten General Ali El Firici, güvenlik güçlerine karşılık veren 10 teröristin öldürüldüğünü, çok sayıda kişinin de tutuklandığını bildirdi. El Firici, öldürülen ve tutuklananların ait oldukları gruplara ilişkin bilgi vermedi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...