Dolarını bozdurana, çayı bedava veriyorlar

Düzenleyen:
Dolarını bozdurana, çayı bedava veriyorlar

YAŞAM Haberleri

Kütahya'da bir kahvehane sahibi, 100 dolar bozdurup makbuzunu getirenlere 10 bardak çayı bedava veriyor.

Kütahya'da 80 yıldır faaliyet gösteren Hür Kahvehanesi'nin işletmecisi İbrahim Arıkovan, Cumhurbaşkanı'nın çağrısına destek verdiklerini belirterek, “Doların yükselmesinden dolayı çok sıkıntımız var. 100 dolarını veya eurosunu bozup makbuzunu bize getirene 10 bardak çayı bedava veriyoruz. Bu kampanyamızın tüm ülkede ses getirmesini istiyoruz. Dolar çok yükseliyor, buna bir önlem almamız lazım. Biz bu durumdan çok şikayetçiyiz.Diğer esnafların da bize destek vermesini bekliyoruz" diye konuştu. 

Kampanya ile ilgili kahvehanenin camlarına yazılar asan Arıkovan, "Biz çay satarız, ama vatanımızı asla satmayız" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolarınızı bozdurun’ çağrısına tüm yurtta olduğu gibi Kayserili esnaftan da destek geliyor. 
Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan dolar bozdurma kampanyasına çay ocağı işletmecisi Mustafa İlhan da, 'Dolar bozdurana çay bedava' kampanyası ile destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolarınızı bozdurun’ çağrısına karşılık böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini ifade eden Mustafa İlhan, diğer vatandaşların da çağrıya kulak asmalarını ve ülke ekonomisine katkıda bulunmasını istediğini söyledi. Mustafa İlhan, “Sayın cumhurbaşkanımızın çağrısına katkımız olsun diye böyle bir uygulama yaptık. Vatandaşlar da çok olumlu, memnuniyetle karşılıyor. Tüm vatandaşlarımızın da dolarını bozdurup ülke ekonomilerine katkıda bulunmalarını temenni ediyoruz.” diye konuştu. 
İlhan’ın bu girişiminin ise vatandaşlardan olumlu tepkiler geldi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...