Başbakan Yıldırım Moskova’da gençlere hitap etti

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım Moskova’da gençlere hitap etti

YAŞAM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü’nde gençlere seslendi.

Başbakan Binali Yıldırım, Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü’nde bir konuşma gerçekleştirdi. Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü’nde önemli isimlerin yetiştiğini kaydederek, İlham Aliyev’in yanı sıra benzer devlet adamlarının, siyasetçilerin de bu okuldan mezun olduğunu bildirdi.
Başbakan Yıldırım, Dünya Denizcilik Üniversitesine uzmanlık eğitimi için gittiğini ifade ederek farklı ülkelerden gelen öğrencilerin bulunduğunu ve bu öğrencilerin ülkelerinde sorumluluk aldığını hatırlattı. Başbakan Yıldırım, “Bir konu olduğunda diplomatik devreye girip sorun çözüne kadar iş işten geçiyor. Arkadaşımıza diyoruz ki buna bak. Hallediyor. Uluslararası ilişkilerin gelişmesinin en önemli kaynağı burası. Burada ortaya koyacağınız çalışmalar ve kuracağınız dostluklar gelecekte hem ülkeniz ehem de ilişkide bulunduğunuz ülkelere ciddi anlamda katkı sağlayacak” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...