Özbek'ten Sneijder Kararı

Düzenleyen:
Özbek'ten Sneijder Kararı

SPOR Haberleri

Galatasaray, birçok oyuncusuna Euro ile ödeme yaparken, özellikle primlerle birlikte yıllık 5 milyon Euro kazanan Wesley Sneijder'ın aldığı ücret, kulübün belini büküyor.

Takımda en çok kazanan isim olan Hollandalı yıldıza 6 ay önce 16 milyon 500 bin TL ödenirken,şimdi ise kur artışı nedeniyle 19 milyon TL ödenmesinden rahatsız olan Özbek yönetimi, talibi çıkması halinde ocak ayında Sneijder'ı satmayı planlıyor.

ÇİN VE AMERİKA KULÜPLERİ TAKİPTE
Sarı-Kırmızılı kulüple 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan ancak 7.5 milyon Euro karşılığında serbest kalma hakkını elinde bulunduran Sneijder'ın, ayrılmak istemesi durumunda bu ücrette de indirime gidilmesi düşünülüyor. Galatasaray yönetimi, Çinliler'in yanı sıra Amerika kulüplerinin de yakından ilgilendiği deneyimli oyuncu için masaya oturmaya sıcak bakıyor.

SNEIJDER'İN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA
Sneijder'in menajeri Guido Albers, son günlerde çıkan Milan dedikoduları için, 'Oyuncumun 2018'e kadar sözleşmesi var, herhangi bir kulüple görüşmedi.' diyerek noktayı koydu.
Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Milan iddialarının doğru olmadığını söyledi ve, "Wesley'nin 30 Haziran 2018'e kadar sözleşmesi var. Galatasaray'dan ayrılmak için dünyadan herhangi bir kulüple görüşmesi olmadı" ifadelerini kullandı.

SNEIJDER'İN ABD'YE GİTMESİ YARARLI OLUR
Sneijder'in Galatasaray'dan gönderileceği haberleri kulislerde konuşulmaya devam ederken ünlü futbol yorumcusu Uğur Meleke'den de önemli bir iddia geldi. Meleke yıldız oyuncunun alınan sonuçlardan sorumlu olduğunu savunurken transfer konusunda da adres verdi.

İşte Meleke'nin açıklamaları;
"Faturanın büyüğünü Sneijder'e, küçüğünü Riekerink'e keserim ben. Sneijder, bence gelecek planlarını Hollywood'a, Beverly Hills'e, Sunset Bulvarı'na filan kurmuş; Türkiye'de son turlarını atıyor. LA Galaxy de bitik de Jong'u G.Saray'a satarak 'maaş haddini aşan futbolcu kontenjanı'nı boşaltmış oldu. Gerrard'ın da sözleşmesi bitiyor, 2 kontenjanları da boşalıyor. Yaz transferinde Ibrahimovic-Rooney gibi devleri alamazlarsa Sneijder'e yönelebilirler. Herkes kârlı çıkar bu transferden"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...