Yakalanmasaydı 7 kocalı Hürmüz olacaktı

Yakalanmasaydı 7 kocalı Hürmüz olacaktı

YAŞAM Haberleri

Yıl 2013, 7 kocalı Hürmüz adayı yakalandı, Sakarya genelinde 7 kişiyi evlilik vaadiyle dolandıran Sevgi Ş. (41) isimli kadın yakalandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, Sakarya genelinde 7 kişiyi evlilik vaadiyle toplamda 150 bin TL dolandırdığı öğrenilen Sevgi Ş. (41) isimli kadın gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. nbsp;
Edinilen bilgilere göre, Asayiş Büro Amirliği ekiplerince mağdurların ifadesinden yola çıkılarak gerçekleştirilen çalışmalar sonucu Sakarya genelinde tanıştığı erkekleri evlenme vaadiyle kandırarak dolandıran Sevgi Ş. İsimli kadın düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Tanıştığı erkeklere evlilik için altın aldıran ve daha sonra kayıplara karışan Sevgi Ş.'nin daha önce de benzer suçlardan kaydı olduğu belirtilirken şüpheli kadın Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ilk ifadesinin ardından sağlık kontrolüne çıkarılarak adliyeye sevk edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...