Arda’dan dev gösteri

Düzenleyen:
Arda’dan dev gösteri

SPOR Haberleri

Milli yıldız Real Madrid maçından sonra kendisini eleştiren İspanyol basınına en güzel cevabı verdi

Milli futbolcumuz Arda Turan, Şampiyonlar Ligi’nde  Barcelona’nın Mönchengladbach’ı 4-0’la geçtiği karşılaşmaya üç gol ve bir asistle damga vurdu. Nou Camp’ta gecenin adamı olmayı başaran yıldız futbolcu, bu performansıyla El Clasico’nun ardından kendisini sert bir dille eleştiren İspanyol medyasına da en iyi cevabı vermiş oldu. Hatırlanacağı gibi Real Madrid karşılaşmasında Sergio Ramos’un golünden önce yaptığı faulle puan kaybının sorumlusu ilan edilen Arda’ya, teknik direktörü Luis Enrique de sahip çıkmamış, İspanyol basınında yer alan haberlerin Türk basınına da yansımasından rahatsızlık duyan Arda ise kendisine yönelik eleştirileri hak etmediğini belirtmişti. 

Tarihe geçti
Arda Turan, Tuncay Şanlı ve Burak Yılmaz’ın ardından Şampiyonlar Ligi’nde hat-trick yapma başarısı gösteren üçüncü Türk futbolcu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...