Hamit, Semih ve Josue ne yaptı?

Düzenleyen:
Hamit, Semih ve Josue ne yaptı?

SPOR Haberleri

Etkili bir futbol ortaya koymayı başaramayan sarı-kırmızılı takımda yedek kalan Hamit, Semih ve Josue kendilerine haksızlık yapıldığı fikrinde

Burhan Can TERZİ -  Galatasaray, Süper Lig’in 13. haftasında Kasımpaşa’yı 2-1’lik skorla geçerken, kaleci Muslera sonuca direkt etki yapmış, çıkardığı penaltıyla takıma 3 puanı hediye etmişti. Ortaya koyulan kötü futbol gerek yönetimi gerek de teknik ekibi küplere bindirirken, ilk 11’de düzenli forma giyemeyen ve istedikleri süreyi alamayan 3 futbolcu da isyanlarda. Bu isimler Hamit Altıntop, Josue ve Semih Kaya... Sarı-kırmızılıların en tecrübeli isimlerinden Hamit Altıntop, Kasımpaşa maçının ardından oldukça agresif tavırlar sergilerken “Ben, De Jong kadar oynayamam sanki, ondan daha hazırım” şeklinde çıkış yaptığı belirtildi. Hamit’in özellikle Elazığ maçındaki performansından sonra en azından 30 dakika oynamayı beklediği aktarıldı. 

Kariyerim için kötü
Galatasaray’ın sezon başında Porto’dan kiraladığı Josue de düzenli süre almamasından yakınıyor. Menajeriyle görüşen Portekizli futbolcu, “Elimden geleni yapıyorum ama yine de Riekerink’in gözüne giremedim. Böyle giderse de sanırım ilk 11 futbolcusu olamayacağım. Ailem İstanbul’da olmamdan çok mutlu ama kariyerimin gidişatı açısından iyi yolda değiliz” ifadeleriyle dert yandı. Galatasaray’da formayı hak ettiğini düşünen bir başka isim Semih Kaya’nın ise, kaptan Selçuk ile dertleştiği öğrenildi. Milli stoperin “En ufak bir hatamda benim üstüm çiziliyor. Ama başkası hata yaptığında bana sıra gelmiyor” dediği kaydedildi.

Semih Kaya
Ligdeki Trabzon, Adana ve Başakşehir maçlarında 11’de görev yaptı. Kupadaki Dersim’e karşı 74, Elazığ’a karşı 90 dakika süre aldı.

Josue Pesqueira
8 lig maçında oynadı, yalnızca Gençlerbirliği karşılaşmasına 11’de başladı. 2 kupa maçında da 90 dakika sahada kaldı.

HAMİT ALTINTOP
3 lig maçında sonradan oyuna girdi, toplam 9 dakika sahada kaldı. İki kupa maçında 11’de oynadı 1 gol attı.

Çifte standart isyanı
Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski’ye gösterilen esneklik takım içinde huzursuzluk oluşturdu. Tecrübeli oyuncuya izin ve seyahat konusunda çok taviz verildiğini düşünen bazı isimlerin “Çifte standart uygulanıyor” şeklinde serzenişte bulundukları aktarıldı.

İzin günü tartışması 
Galatasaray’da Teknik Direktör Riekerink oyunculara haftalık izni, maçın ertesi günü değil, bir sonraki gün veriyor. G.Saraylı yöneticilerin Hollandalı çalıştırıcıya bu konuda uyarılar yaptığı, Riekerink’in de sistemde değişiklik yaparak izin gününü maçtan bir gün sonraya çekebileceği ifade edildi. 

Sinan 3 hafta yok
Galatasaray’ın genç futbolcusu Sinan Gümüş’ün belindeki problem sebebiyle tedavi için Almanya’ya gitmesine karar verildi. Sağlık heyetinin de verdiği rapor doğrultusunda Sinan 3 hafta dinlendirilecek. Sinan bu sezon sarı-kırmızılı formayı 13 maçta giymiş ve 1 gol 1 asistle oynamıştı. Tek golü Başakşehir’e karşı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...