Adana’da 300 polisle uyuşturucu operasyonu

Düzenleyen:
Adana’da 300 polisle uyuşturucu operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Adana’da 300 polisle bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı Şakirpaşa Caddesi ve ara sokaklara şok baskın düzenlendi. Operasyonda 6 torbacı uyuşturucu satarken yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle, Uyuşturucuyla Mücadele, Asayiş Şube, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerine bağlı yaklaşık 300 polis, Seyhan ilçesi Şakirpaşa Caddesi’ne şok baskın yaptı. Özel Harekat polisi caddenin giriş ve çıkışında önlem alırken, Çevik Kuvvet ekipleri de TOMA’larla tedbir aldı. Terör ve Asayiş Şubesi ekipleri ise cadde üzerinde araç ve şahıslar üzerinde uygulama yaptı. Bu arada Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ara sokaklara girerek uyuşturucu tacirlerine şok baskınlar yaptı. Baskın sırasında polis 6 torbacıyı uyuşturucu satarken suçüstü yakaladı. Kaçmak isteyen şüpheliler, kısa sürede polis tarafından etkisiz hale getirildi. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 50 fişek esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, emniyete götürüldü.

Polis yaptığı uygulamada çok sayıda plakasız motosiklete el koyarken, GBT sorgusunda aranması olan şahıslar gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...