Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Canik Belediye'yi ağırlıyor

Düzenleyen:
Galatasaray Canik Belediye'yi ağırlıyor

SPOR Haberleri

EuroCup Women C Grubu beşinci hafta maçında Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, bugün Samsun Canik Belediye ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Arena’daki mücadele saat 20:00’de oynanacak.

Galatasaray ile Samsun Canik Belediye arasında oynanacak karşılaşma GSTV'den naklen yayınlanacak.

Marina Maljkovic  önderliğinde çıktığı 10 karşılaşmadan dokuz kez galip ayrılan Galatasaray, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde son olarak İstanbul Üniversitesi ile Abdi İpekçi Arena’da karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı ekip, karşılaşmadan 76-70 galip ayrılarak beşinci galibiyetini elde etti. Yvonne Anderson 22 sayıyla maçın en skoreri olurken Moriah Jefferson 19, Kristine Vitola 11, Pınar Demirok 10 sayıyla mücadele etti.

EuroCup Women C Grubu’nda son olarak TTT Riga ile deplasmanda karşı karşıya gelen Galatasaray, karşılaşmadan 60-83 galip ayrılarak grubunda dörtte dört yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi. TTT Riga karşısında Moriah Jefferson 26, Yvonne Anderson 20, Maryia Papova 10 sayıyla mücadele etti.

Sarayın Sultanları, geçtiğimiz hafta kadrosuna Senegalli forvet Astou Traore'yi kattı. 1.85 metre boyundaki Traore üç ve dört numaralı pozisyonlarda görev yapabiliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...