İnönü Stadı'nın yıkımına başlandı

/ Kaynak: CHA
 İnönü Stadı'nın yıkımına başlandı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İnönü Stadı'nın yenileme çalışmaları dolayısıyla bu akşam gerçekleştirilen törenle ilk yıkım işlemi başladı.

İnönü Stadı'nın yenileme çalışmaları dolayısıyla bu akşam gerçekleştirilen törenle ilk yıkım işlemi başladı. nbsp;Yıkıma Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun yanı sıra çok sayıda da davetli katıldı. nbsp;Yıkım öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyah - beyazlı kulüp başkanı Fikret Orman, uzun zamandan beri yapmak istedikleri stat için ilk girişimleri nihayet attıklarını söyledi. Orman, "Göreve geldiğimizde hemen başlamak istiyorduk ama baktık ki bizden önce herhangi bir girişimde kimse bulunmamış. Onun için uzun bir süreçten geçtik ama bugün itibariyle yıkım için her türlü izinler aldık. Bu projede başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımız başından beri destek oldular. Seçim sürecinde olduğumuz için bazıları kamuoyunu yanlış yönlendiriyor ama biz polemiklere girmedik hep sustuk çünkü Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda yaptık ve yapıyoruz her şeyi." dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile de görüştüklerini belirten Orman, "Sayın Bakanımıza bazı şeylerin yanlış intikal ettirildiğine inanıyorum. Biz ihalemizi yapıp gazetelerde de ilanlarımızı verdik. İştirak eden şirketler ihale dosyalarını aldılar. İkinci başkanımızın gözetiminde komisyon ihalelerini yaptılar. Anlaşma sağladığımız firmalarla da geçen hafta sözleşme imzaladık. Ve biz Beşiktaş olarak yapacaklarımızı yaptık. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile de gayet uyumlu olarak çalışmaktayız. Kamuoyunun gösterdiği gibi de aramızda bir problem yoktur. Bizim Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan alacağımız ise 2 satırlık bir yazı. Bu yazıda şudur. Beşiktaş olarak bin günlük kira bedelini ödemeyeceğizdir. O sürecin başladığı ile alakalı iki satırlık bir yazıdır. Deminde söylediğim gibi bizim işimiz polemik yapmak değil icraat yapmaktır." diye konuştu.
Bir sene gibi kısa bir sürede stadı tamamlayacaklarını kaydeden Fikret Orman, "Stadımızı bir senede gibi sürede bitireceğiz. Beşiktaş'ın tahammülü yoktur çünkü rakiplerimizden stat geliri olarak yüz milyon fark oluşacaktır. 2 sene dediğin zaman bu bir yüz milyon daha eklenecektir. Pahalı ve güzel kulüp istenirken bir taraftarda gelirin artması lazım. Buda ancak böyle yatırımlarla olur. Onun için yaptıklarımızla kamuoyuna geleceğiz. Araya nifak tohumları serpmeye çalışıyorlar kimse unutmasın Beşiktaş camiası bir arada olduğu sürece Beşiktaş'ı yıkamazlar. Ve Beşiktaş Türkiye'nin en büyük camiası ve en kısa sürede en iyi yere geleceğiz." ifadelerini kullandı.
Fikret Orman, konuşmasının ardından yıkım alanına geçerek yıkım işlemlerini başlattı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...