Göstericiler, Beşiktaş'ta gazetecilere saldırdı

/ Kaynak: İHA
Göstericiler, Beşiktaş'ta gazetecilere saldırdı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gezi Parkı eylemcileri Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde bekleyen polis araçlarını taşladı. Hızını alamayan göstericiler, basın mensuplarına linç girişiminde bulundu.

Beşiktaş Meydanı'nda toplanan gezi parkı eylemcisi bir grup, Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde bekleyen polis araçlarını taşladı. Hızını alamayan göstericiler, basın mensuplarına linç girişiminde bulundu. Beşiktaş Meydanı'nda toplanan kalabalık bir grup, Başbakanlık Çalışma Ofisi önünde bekleyen polis araçlarını taşladı. Bu sırada bazı göstericilerin de taş atanları engellemeye çalıştığı gözlendi. Göstericiler, Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları'na (TOMA) Türk bayrağı astı. Polisi taşlayan göstericiler, olayı görüntüleyen basın mensuplarına da linç girişiminde bulundu. Göstericiler, gazetecilere taş ve şişelerle saldırdı. Gazeteciler, Başbakanlık Ofisi'nde bulunan basın merkezine sığındılar. Gazeteciler burada bir süre mahsur kaldı.
Bölgedeki gerginlik sürerken, gruplar müdahaleyle birlikte ara sokaklara dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...