Bolu'da FETÖ'den 1 esnaf tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bolu'da FETÖ'den 1 esnaf tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bolu’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5’i asker 11 kişiden 1’i tutuklandı, 9 kişi adli kontrol şartıyla, 1 kişi de savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY operasyonunda Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan 6’sı esnaf, 4’ü Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli asker ve bir emekli astsubay ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen esnaflardan Yüksel Ak tutuklanırken, diğer esnaflar M.U., İ.K., Y.B. ve İ.H.Ö. adli kontrol şartıyla, E.R. isimli esnaf ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. Mahkeme, 5 askere yurtdışı yasağı koyarak adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...