Selçuk İnan gençlere öğütler verdi, 'Kaptanlık zor zanaat'

Düzenleyen:
Selçuk İnan gençlere öğütler verdi, 'Kaptanlık zor zanaat'

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, altyapıda forma giyen genç meslektaşlarının sorularını cevapladı, onlara nasihatler verdi.

Hep hayallerinin peşinden gittiğini belirten 31 yaşındaki futbolcu, “Çalışa çalışa bugünlere geldim. Şartlar değil ne istediğiniz önemli. Ben hep böyle davrandım. Çok zorluklarla karşılaştım fakat üstesinden geldim” dedi. Kaptanlığın zor olduğunu ifade eden Selçuk, “Bütün takım arkadaşlarınızdan sorumlusunuz. Bunun dışında bulunduğunuz camianın sorumluluğu da sizin omuzlarınızda oluyor. Davranışlarınıza dikkat etmeli ve herkese saygılı olmanız gerekiyor. Saha içinde arkadaşlarınızla bazı şeyleri paylaşabilmeli gerektiği zaman ise sözünüzü dinletebilmelisiniz” vurgusu yaparken Fenerbahçe’ye de gönderme de bulunup, “Çok kupa kazandım ama en güzeli F.Bahçe Stadı’nda kaldırdığımız kupaydı” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...