Fenerbahçeli taraftarların gönlünde Alex var

Fenerbahçeli taraftarların gönlünde Alex var

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar Alex de Souza'nın kulübe tekrar geri dönmesini istedi.

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken, Fenerbahçeli taraftarların sıkça ziyaret ettiği sitelerin başında SuperFB.com 'da sarı lacivertlilerin efsane ismi Alex de Souza ile ilgili olarak bir anket yapıldı. Ankette "Alex de Souza, Fenerbahçe'ye geri dönüp teknik ekipte görev alsın mı" diye soruldu. Ankete katılan 24284 kişinin, %60.99'luk kısmına denk gelen 14812 kişi "Evet" oyu kullandı. %39.01'lik kısım ise "Hayır" diyerek Alex de Souza'nın geri dönmesini istemedi. nbsp; Alex de Souza, Fenerbahçe'nin 2012/13 sezonu 7. haftasında oynadığı ve sarı lacivertlilerin 2-0 mağlubiyetiyle sonuçlandığı maçın ardından yaşanan tartışmalar sonucu kulübe veda edip Brezilya'da Coritiba formasını giymeye başlamıştı.
"BEN BİLMEM AZİZ BAŞKAN BİLİR"
Alex de Souza, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasının ardından ilk kez konuştu. Artık sadece Fenerbahçe'nin bir taraftarı olduğunu belirten Alex, Fenerbahçe'nin gündeminde olan Ersun Yanal hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Twitter'da kendisine yöneltilen ""Lüksemburgo teknik direktör olursa Fener'e gelir misin" sorusuna Alex "Ben artık taraftar" diyen Alex, "Ersun Yanal doğru karar mı şeklindeki soruya ise "Aziz Başkan biliyor ben bilmiyorum" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...